VFS - 3. kolo + vyhodnocení

30. march 2012 at 18:48 | Kris ツ |  Velká Fotografická Soutěž

Zdravíčko!

Takže konečně je tady 3. kolo Velké Fotografické Soutěže! Čekala jsem ještě na Klárí ♥, aby fotku mohla poslat, takže jí nakonec poslala :) Tákže! Udělali jste všichni moc pěkné fotečky a jsem moc ráda, že je všichni poslali.
Téma bylo "Sladkosti"

VAŠE SKÓRE
Artis: 9+3+10+6 = 28 bodů
Baush: 9+9+10+8 = 36 bodů
Klárí: 10+5+9,5+4 = 28,5 bodů
Puppy: 8+9+9+5 = 31 bodů
Simča: 10+7+9+6 = 32 bodů

(fotky + vyhodnocení, zadání na 4.kolo a anketa v CČ)


Hodnotím: 9/10
Moc pěkná fotka. Cením si originality, ale ty ,gumíky´jsi tam ani nemusela dávat :)

Hodnotím: 8,5/10
Skittlesky♥ Hezká fotka, je to sice špatná kvalita a možná bych to vyfotila z větší dálky, ale supr :)

Hodnotím: 10/10
Ty děláš vždycky skvělé fotky :) Tato je fakt pěkná, i když tam trochu ruší ten stín, ale i tak moc pěkný!

Hodnotím: 9,5/10
To je pěkné! S grafikou, jak už jsem řekla to perfektně umíš. To se taky cení ;) Možná bych tu čokoládu trochu víc zvýraznila...

Hodnotím: 10/10
Že by piknik? :D Vážně hezká a výstižná fotka, mám chuť na ty koblížky :)

Tak to je vše. Hlasujte pro tyto fotky dole v anketě.

Zadání pro 4. kolo

Téma: "Život na papíře"
Chtěla jsem pro vás vymyslet nějaké originální téma, a myslím, že se povedlo :) Je jedno, co vyfotíte, ale musí tam být papír.
VAŠE FOTKY MI POSÍLEJTE DO STŘEDY 4.4!! (mail: tynaire@seznam.cz)
Prosím, všichni dodržte termín :)

Kris

 

7 people judged this article.

Comments

1 Simča Simča | Web | 30. march 2012 at 18:52 | React

Můžu poprosit adminku o hlas ? :)
a děkuju za obodování :)

2 Kris Kris | Web | 30. march 2012 at 18:55 | React

[1]: Máš ho tam :)

3 Simča Simča | Web | 30. march 2012 at 18:55 | React

[2]: Děkuju moc ,)

4 Puppy♥ Puppy♥ | Web | 30. march 2012 at 19:09 | React

Děkuju za hodnocení :)

5 Puppy♥ Puppy♥ | Web | 30. march 2012 at 19:09 | React

A pokud se chceš do minisoutěže přihlásit, stačí vyplnit přihlášku a poslat fotku.

6 actual-fashion / Bet actual-fashion / Bet | Web | 30. march 2012 at 19:44 | React

Nejlepší jsou jednoznačně ty lentilky opd Klárí, super! :) A jinak, máš nádherný nový dessign!

7 tangleds tangleds | Web | 30. march 2012 at 20:02 | React

Puppy :)

8 layla-rample layla-rample | Web | 30. march 2012 at 21:47 | React

Ahoj, co se týče toho Photoshopu... Já vůbec nevím :D Moc se ti omlouvám, ale ona moje mamka na tom totiž dělá věci do práce, takže to tam můžu dělat i já.. Ale vím to, že je to placené a že se nějak musí objednat balíček, ve kterém to je... :-( Je to složité, ale nějaké demo verze (neplacené, pouze na pár dní) by snad měly být na internetu... Víc ti asi bohužel neřeknu :-x :-)

9 >TUT< >TUT< | Web | 30. march 2012 at 22:44 | React

Hlas pro puppy :-)

10 Claire Claire | Web | 31. march 2012 at 7:58 | React

Hlas Simča =)

11 Elli" Elli" | Web | 31. march 2012 at 11:26 | React

Baush :-D

12 thumbs-up thumbs-up | Web | 31. march 2012 at 13:20 | React

ja hlasujem za Baush :D

13 Baush Baush | Web | 31. march 2012 at 13:26 | React

[11]: a [12]: Děkuju moc :)

14 Klárí ♥ Klárí ♥ | Web | 31. march 2012 at 16:09 | React

"vždycky skvělé fotky" děkuju!! :) a ještě jednou za to počkání :) jsem zvědavá co ostatní vymyslí na tohle téma :)

[6]: děkuju :)

15 Simča Simča | Web | 31. march 2012 at 16:34 | React

[10]: Jé děkuju ,)

16 Cornetto^^ Cornetto^^ | Web | 31. march 2012 at 16:56 | React

Klárí . :) fakt moc pekná fotka . <3

17 Well Well | Web | 31. march 2012 at 18:03 | React

Baush!!

18 Baush Baush | Web | 31. march 2012 at 19:21 | React

[17]: Dík :)

19 Charlotte Charlotte | Web | 1. april 2012 at 21:35 | React

najviac sa mi páči ako to poňala Puppy

20 Emms)* Emms)* | Email | Web | 1. april 2012 at 22:12 | React

Baush :))

21 Gabux Gabux | Web | 2. april 2012 at 17:45 | React

Baush         32.4% (12)

22 Baush Baush | Web | 2. april 2012 at 18:52 | React

[20]: Děkuju :)

[21]: Dík :)

23 lb-corner lb-corner | Email | Web | 2. april 2012 at 19:54 | React

Simča>17.5%(7):)

24 Anežka Anežka | Web | 2. april 2012 at 19:58 | React

Baush :D  :D

25 Terez(Smiley) Terez(Smiley) | Web | 2. april 2012 at 20:00 | React

Baush

26 Simča Simča | Web | 3. april 2012 at 15:16 | React

[23]: Děkuju moc ,)

27 Baush Baush | Web | 3. april 2012 at 19:30 | React

[24]: Děkuju

[25]: Díkes

28 Nicobell* Nicobell* | Web | 5. april 2012 at 17:11 | React

Baush    
34.7%     (17)

29 Baush Baush | Web | 5. april 2012 at 19:01 | React

[28]: Dík :)

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Reklama
...........|||